HDSSB predstavio kandidate za Općinu Darda   FOTO:STV
U Općini Darda predstavljeni su kandidati HDSSB-a .
Listu HDSSB-a  predvodi  Renato Kovač, na prošlim izborima nezavisni kandidat koji je već tada bio ravnopravan takmac današnjem načelniku Općine.
Upravo loše vođenje Općine Darda u posljednje četiri godine, ponukalo je Kovača da odlaskom u mirovinu okonča dosadašnju izuzetno uspješnu poslovnu aktivnost, te se u potpunosti posveti kandidaturi i predstavljanju HDSSB-ovog kvalitetnog programa koji će biti sproveden u djelo u naredne četiri godine a čija je osnovna smjernica – zapošljavanje.

Kandidatkinja HDSSB-a za zamjenicu načelnika Općine Darda Gordana Puđa diplomirana je pravnica i vijećnica u Skupštini Osječko-baranjske županije već drugi mandat. Ona je danas predstavila dio programa vezan uz socijalne potrebe stanovnika Općine.

“Novitet koji planiramo to je uvođenje novčane naknade za rođenje djeteta koje do sada nismo imali u Općini Darda, manje cijene vrtića za pedeset posto od dosadašnjih, proširenje vrtića u Dardi, izgradnja nove osnovne škole i vrtića u mjestu Mece, besplatan prijevoz za sve učenike, stipendije za studente i besplatan wireless internet za sva kućanstva. Također za one ljude starije životne dobi bi osigurali božićnice i uskrsnice, također i za socijalno ugrožene obitelji” istaknula je Puđa.

U HDSSB-u su danas upozorili i kako je načelnik Općine Darda spriječio pokušaj udruge Klub mladih Mece da izgradi spomenik poginulim braniteljima u mjestu Mece. No, zahvaljujući tvrtki Belje te Osječko-baranjskoj županiji pronađena je druga lokacija za spomenik koji će se ipak izgraditi.

Website Apps