U ponedjeljak, 22. travnja 2013. godine, u Belom Manastiru je otvoren Centar za kulturu tijela ˝Fit 4 life˝. Povodom otvorenja održavaju se Dani otvorenih vrata, od 22. do 30. travnja.

Svi zainteresirani kroz taj period mogu neograničeno i besplatno vježbati, upoznati se sa programima koje centar nudi te na taj način započeti sa pripremama za nadolazeće ljeto. Zbog ograničeg broja mjesta, potrebna je prethodna najava.

Moderno opremljen prostor za razne sportsko-rekreativne sadržaje, jogu, vježbe za trudnice, zumba fitness, aerobik i ostale vježbe, kako za žene tako i za muškarce, se prostire na približno 150 četvornih metara, a kako sve to izgleda provjerite na Facebook stranici  Fit 4 life.

Osnovna djelatnost centra je promicanje sporta te  razvoj rekreacije i zdravog načina života, a osim toga organizirati će i različite programe sportskog vježbanja, kondicijskih priprema sportaša i rekreativaca, sportske igraonice za dječji uzrast, savjetovanja o zdravoj prehrani u sustavu te nezaobilazne sportske priredbe i natjecanja.

Treneri i voditelji:

  • Jasmina Markan – odgojitelj predškolske djece, licencirani instruktor pilatesa, aerobica i zumba fitnessa
  • Srđan Bajus – apsolvent kineziološkog fakulteta
  • Jelena Kovačević – inženjer prehrambene tehnologije
  • Tanja Radonjić – prvostupnik ekonomije
  • Petra Štrbac – profesorica kineziologije (usmjerenje kineziološka rekreacija)

 

Kontakt: Jasmina Markan 099/297-9045
Adresa: Slavonska ulica 31, Beli Manastir
FB stranica: Fit 4 life
FB grupa: Fit 4 life 

 

 

Website Apps