Nakon uspješno završene akcije “Za zdrav život malih” održane za Kliniku za pedijatriju KBC-a Osijek, građanska inicijativa ‘Veliki za MALE’ nastavlja dalje s još jednom akcijom u kojoj pomažu malima.

Ovoga puta cilj je opremiti nekoliko prvašića kako bi i oni s veseljem krenuli u prvi razred osnovne škole. Akcija se organizira pod nazivom “Napunimo školske torbe” i ovisno o broju prikupljenih torbi izabrat će se djeca s područja Slavonije i Baranje, a koja u rujnu kreću u prvi razred osnovne škole.

Do sada je prikupljeno šest novih školskih torbi koje će potrebnim školskim priborom napuniti oko 500 članova Facebook grupe ‘Veliki za MALE’.

Koordinacija VzM poziva sve ljude dobre volje i velikog srca da se priključe akciji u kojoj se prikuplja sve što je potrebno u torbi mališana koji kreće u prvi razred: pernice, olovke, pisanke, bojice, kolaž, geometrijski pribor i sve ostalo što je potrebno kako bi se napunila školska torba prvašića.

– Sve navedeno ne mora biti novo ali je bitno da bude očuvano i ispravno. – kažu iz Vzm i dodaju kako se donacije mogu preuzeti ovisno o ranijem dogovoru ili se mogu donijeti na tri adrese u Osijeku:

– Natalija Drpić, Drinska 10
– Igor Toman, Sarajevska 36
– Darko Marschhauser, I. Gundulića 118

Potražite ih i putem Facebooka klikom ovdje.

Website Apps