Od 21. do 23. rujna na Zelenom otoku u Batini se održava trodnevni festival FiFe – Festival Mladih.
Baranja.hr Vam poklanja jednu festivalsku ulaznicu za ovaj festival.

Sve što trebate napraviti je otići na Facebook profil Baranja portala (http://www.facebook.com/portal.baranja.upriv.mi) i ostaviti komentar ˝Baranja.hr me vodi na Festival mladih u Batini˝.
Sretan dobitnik bit će izvučen u četvrtak u 20.00 sati (putem random.org), a svoju ulaznicu će moći preuzeti na ulazu predočenjem osobne iskaznice.

Otvorenje festivala je u petak 21. rujna, nastupom plesne skupine iz Batine. U 18:00 započinje Beerpong natjecanje (http://en.wikipedia.org/wiki/Beer_pong), a od 20:00 se možete zabaviti uz nastupe bendova i DJ-eva. U subotu, 22. rujna od 11:00 do 18:00 za posjetitelje su pripremljeni mnogobrojni zanimljivi, edukativni i zabavni programi te sportske igre. U izvođenju programa i igara sudjeluju voditelj i učenici Umjetničkog studija Izvor iz Mohača, Udruga za rad s mladima Breza iz Osijeka te Zajednica mladih mađara Hrvatske, koja je ujedno i organizator ovog festivala. Kao i u petak nastupi započinju u 20:00 sati, a poseban gost je Zoran Mišić sa grupom Fireball.
Za sve posjetitelje festivala osiguran je besplatan camping, te hrana i piće po povoljnim cijenama. Cijena dnevne ulaznice je 30,00 kuna, a cijena festivalske ulaznice 40,00 kuna.

Dođite i zabavite se!

Nagradna igra je završena, a sretna dobitnica je Edina Romer.
Dobitnica svoju nagradu može preuzeti prilikom ulaska na festival, predočenjem osobne iskaznice.
Dobitnici želimo dobar provod, a ostalima uz dobar provod u Batini želimo i više sreće u nekoj od sljedećih nagradnih igara.

Vaš baranja.hr

Previous Post
«
Next Post
»
Website Apps