Ipak natječaj za vrtić

20. listopada 2012.

OPĆINA BILJE

BILJE – “Izuzetno mi je drago što mogu izvijestiti da je Povjerenstvo za raspisivanje natječaja za izgradnju dječjeg vrtića u Bilju ipak donijelo odluku o raspisivanju javne nabave, i to prema originalnom projektu, kao što sam javno apelirala i kao što je Općinsko vijeće tražilo od mene i odobrilo 12. srpnja 2012. godine, stoji u priopćenju za javnost koje je potpisala načelnica Općine Bilje Ružica Bilkić. U njemu navodi kako je natječaj mogao biti raspisan još tada, ali nije.

– Do rujna smo morali čekati da Željko Cickaj smisli način kako da se gradnja vrtića odgodi, pa je povjerenstvo odlučilo da se promijeni građevinski blok kojim se vrtić gradi, kako bi se morala mijenjati građevinska dozvola, što bi trajalo još nekoliko mjeseci, ističe, pitajući se nije li žalosno što je morala sazivati zbor građana kako bi Povjerenstvo odustalo od namere da mijenja građevinske dozvole?

– Nama je gradnja vrtića važna ne samo zbog vrtićke djece, nego i zbog zajedničkog projekta s osnovnom školom u kojoj ćemo, kada se vrtić iseli, organizirati produženi boravak za školsku djecu – podvlači Bilkić, podsjećajući i na nesazivanje Povjerenstva za raspisivanje javne nabave za javnu rasvjetu u Vardarcu i na probleme oko gradnje dječjeg igrališta.(I.G.)

Glas Slavonije

Website Apps