Midikenn model management – Osijek krenuo je s upisom novih grupa za školu osnova manekenstva. Novost je lokacija održavanja škole i završne modne revije – Avenue Mall Osijek! Rok za prijavu je 31.10.2012.

Najuspješnija hrvatska modna agencija kroz svoju školu u Zagrebu i Osijeku mnogim djevojkama i mladićima pruža priliku da razviju i prezentiraju svoje kvalitete i potencijal, a onim najuspješnijima pomaže da velikim koracima zakorače na modnu scenu.

Sve informacije o Midikennu Osijek potražite na web stranici Midikenna:www.midikenn.com, na Facebook stranici: Midikenn model management – Osijek, ili na broj mobitela: 099 7755 301.

Midikenn model management osnovala je obitelj Bangoura 1991. godine. Osim što zastupa mnoga poznata lica iz svijeta mode, agencija se bavi educiranjem djece i teenagera dajući im temeljna saznanja s područja modne, ali i životne kulture. Gotovo sve vodeće hrvatske manekene i modeli svoju su karijeru započeli upravo u Midikennu. Midikenn surađuje sa svim značajnim svjetskim modnim agencijama. Zahvaljujući svojoj suradnji i kontaktima u svijetu mode ova agencija može u Hrvatsku ili neku drugu zemlju dovesti vodeće svjetske zvijezde s područja mode, ali i show businessa općenito. Uz agenciju se vežu mnoga poznata modna imena poput Ljupke Gojić, Kristine Sajko, Arlette Bogunović, Tamare Pernar, Helene Šopar, Tanje Dragović, Mie Franić, Mateje Penave, Maje Matković i mnogih drugih.

2008. godine prestižna i najrelevantnija stranica u modnom biznisu, www.models.com na svoje je stranice uvrstila i Midikenn model management. Midikenn je prva agencija s ovih prostora koja se našla u direktoriju te poznate web stranice, “rame uz rame” s najvećim agencijama u svijetu, kao što su: DNA, Marilyn, IMG, Women i druge.

POGLEDAJTE: Razgovor s Hamedom Bongourom

Škola osnova manekenstva

U Midikennu sve polaznike uče osnovama modne, ali prije svega i životne kulture. Ukoliko niste pretjerano ambiciozan roditelj, djevojka ili mladić i shvaćate da se ništa u životu ne postiže bez poštenog i napornog rada, dobro ste došli u Midikenn i njihovu školu za modu i kulturu življenja.

Velike svjetske agencije iznenađene su rezultatima koje pruža Midikennova škola za manekene. U Midikennu poseban naglasak stavljaju na rad s djecom i roditeljima. Rad s djecom je posebno veselje. Pozornost se pridaje stvaranju povjerenja i osjećaju sigurnosti Midikennovih polaznika i njihovih roditelja. Zato je ova škola prije svega mjesto gdje se djeca, teenageri, ali i roditelji upoznaju, stječu nove prijatelje i zajedno uče u zdravom okruženju. Posebna prednost je u tome da nisu kao drugi izloženi negativnom utjecaju ulice ili jednostavno neiskorištenom slobodnom vremenu.

Website Apps