Osječki jesenski sajam 2012.

2. listopada 2012.

Tradicionalni Osječki jesenski sajam otvara posjetiteljima svoja vrata početkom listopada

Na 15. Osječkom jesenskom sajmu, koji se održava od 04. do 07. listopada 2012. svoje će proizvode i usluge Osječanima predstaviti više od stotinu domaćih i inozemnih izlagača s područja poljoprivrede, energetske održivosti, prehrane, stanovanja, zdravlja i kozmetike i ostalih djelatnosti.
Ovogodišnji Osječki jesenski sajam, održava se po petnaesti puta u Osijeku, a pod pokroviteljstvom Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije te daje uvid u najnovija dostignuća nacionalnog gospodarstva kroz segmente u području poljoprivrede, prehrambene industrije i ekološki zdrave hrane, grijanja, štednje energije i opremanja doma, proizvodnje i prezentacije autohtonih proizvoda i usluga naše regije.
Proizvodnja hrane, racionalizacija potrošnje energije, alternativni izvori i podizanje energetske učinkovitosti, jačanje ekološke svijesti o potrebi očuvanja zdrave hrane, vode, tla i zraka u funkciji održivog razvoja, proizvodnja autohtonih proizvoda u svrhu podizanja regionalne konkurentnosti, hrvatske su komparativne prednosti kojima možemo odgovoriti na izazove koje pred suvremeno društvo postavlja trenutna gospodarska situacija.
Od ostalih zanimljivosti, osim prezentacije roba i usluga, na sajmu izdvajamo 17. Nacionalno ocjenjivanje kvalitetnih sorti meda u organizaciji i suradnji s HGK ŽK Osijek.
Više o sajmu na: www.os-sajam.hr
Previous Post
«
Website Apps