Završio je Osječki jesenski sajam. U 4 sajamska dana svoje je proizvode i usluge izložilo 160 izlagača iz Hrvatske i regije.Sajam je održan 15-tu godinu zaredom. I ovoga je puta potvrdio – Slavonija i Baranja vole sajmovanje.

Tmurno, ali idealno nedjeljno prijepodne za sajam. Puni parkinzi i prometna gužva u bliziniPampasa potvrdila je – ljudi vole doći na ovaj sajam.Sve je u Slavoniji i Baranji u znaku jeseni, pa je tako i sajam jesenski.Organizatori zadovoljni, ispunio je, kažu sva očekivanja, a cilj je bio zadržati prošlogodišnju razinu.

Obuhvatio je ovogodišnji jesenski sajama i obnovljive i alternativne izvore energije, očuvanje okoliša, stanovanje. Sve u svemu, zanimanje izlagača, sudionika i posjetitelja za sve to skupa, potvrdilo je da, unatoč problemima u gospodarstvu, sajmovi i dalje ostaju važni događaji u ovome dijelu Europe.

Niz je područja obuhvaćenih jesenskim sajmom, uključujući i brojna stručna predavanja i okrugle stolove. U sklopu sajma održana je i nacionalna manifestacija Dani meda u Hrvatskoj, a izvučeni su i dobitnici nagradne igre osječkog Zavoda za unapređenje sigurnosti. Prvu nagradu, odnosno jednogodišnje vođenje poslova zaštite na radu u vrijednosti 3 tisuće kuna, osvojila je Branka Panić iz Vukovara, a drugo i treće mjesto, besplatno jednogodišnje korištenje programa SINARM te stručno osposobljavanje po vlastitom izboruMarko Radišić iz Vinkovaca i Lucija Mađar iz Osijeka.

Zadovoljni su i izlagači. Svjesni su važnosti nastupa na sajmu radi promocije i prodaje proizvoda, a Osječki će ih sajam i dalje poticati da na sajmovima traže svoje mjesto na tržištu.

      

      

      

    

www.sib.hr

Website Apps