Nakon niza stimulativno-edukativnih akcija koje su već osmišljene u Baranjskom vodovodu, na pomolu je još jedna, a odnosi se na studente i zove se Kreativni iskorak.

– Odlučili smo proširiti model Nagrađena petica i na kategoriju studenata te pripremili prilagođen model pobuđivanja inventivnosti i interesa među studentskom populacijom – kaže Damir Paulić, direktor Baranjskog vodovoda, naglašavajući kako će nagrađivati kreativnost i originalnost.

– Pozivamo redovne studente s prebivalištem na području Baranje svih akademskih godina da se u akciju uključe sukladno svom izbornom programu. Traži se određeni kreativni rad, neka originalna ideja, razrada potencijalnog rješenja određenog problema ili bilo koja druga aktivnost vezana uz unapređivanje djelovanja u svim kategorijama gdje je voda motiv – objašnjava, nabrajajući kategorije poput vodoopskrbe, zaštite vode i prirode (odvodnja), unapređivanja tržišta, “vodnog” marketinga i slično. Studenti koji se odluče sudjelovati u nagradnom programu samostalno odlučuju o temi koju će obrađivati, a ključno je da se vlastita ideja uobliči i razradi odgovarajućim elaboratom.

– Svaki dostavljeni rad bit će adekvatno nagrađen ili čak realiziran, odnosno naći će svoju primjenu u gospodarskom životu Baranje – naglašava Paulić, dodajući da će nagrade biti vrijedne, najvjerojatnije novčane, o čemu će ovih dana odlučiti komisija. Svi studenti koji se odluče sudjelovati u nagradnom programu više informacija mogu dobiti telefonskim putem ili osobno u tvrtki. Uskoro će cijeli nagradni program biti objavljen i na tvrtkinom webu.

Izvor: Glas Slavonije

Website Apps