Čvarak fest

7. prosinca 2012.

Čvarak fest koji se trebao održati 08. prosinca u Karancu se do daljnjega otkazuje zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta.

Svi ljubitelji čvaraka i svi oni koji su htjeli posjetiti Čvarak fest mogu odahnuti jer će većina tamošnjih turističkih djelatnika čvarke peći u svojem dvorištu (Baranjska kuća, Ivica i Marica, Tri mudraca). Kazani koji su bili predviđeni za poljanu će biti postavljeni u dvorištu Baranjske kuće, ali natjecanje se neće održati. 

 

Tradicionalni “ Čvarak fest” već četvrtu godinu za redom organizira Etno restoran “Baranjska kuća” u suradnji sa Turističkom zajednicom Baranje i Etno selom Karanac .

„Čvarak fest“ održat će se u subotu 8. prosinca u sklopu zimskog vašara u Etno selu Karanac s početkom, u 9 sati. Ova gastro manifestacija svake godine privlači brojne posjetitelje iz raznih krajeva, a očekuje vas nezaobilazna domaća hrana, piće, tamburaška glazba, te doživljaj tradicionalne baranjske svinjokolje. Na Čvarak festu će mnogobrojni proizvođači domaćih, autohtonih i tradicionalnih proizvoda, predstaviti svoj rad i svoje proizvode, a među njima je i Udruga UPRIV koja se bavi proizvodnjom vrhunskih voćnih rakija na tradicionalan način (Kneževa rakija, Kneževa kušaonica). Stoga potražite njihov izložbeni štand, i ugrijte se uz rakijicu/rakijice.

Svi zainteresirani za izlaganje na sajmu i sudjelovanje u natjecanju u spravljanju čvaraka mogu se javiti u ured TZ Baranje na 099/445 5003 ili na e-mail: beata@tzbaranje.hr.

Website Apps