Lokalna akcijska grupa – LAG Baranja i Udruga Slap iz Osijeka ovaj tjedan organiziraju dvije radionice, za sektor turizma i sektor poljoprivrede.

Radionica sektora turizma održati će se u srijedu, 05. prosinca 2012. godine, u prostorijama velike vijećnice Grada Belog Manastira ( P+8) , Imre Nagya 2  s početkom u 17 sati. Radionica je namijenjena isključivo dionicima sektora turizma s područja Baranje.

Radionica sektora poljoprivrede održati će se u četvrtak, 06. prosinca 2012. godine u prostorijama male vijećnice Grada Belog Manastira, Kralja Tomislava 53,  s početkom u 17 sati. Radionica je namijenjena isključivo dionicima sektora poljoprivrede s područja Baranje.

Ovim radionicama se želi naglasiti važnost izrade lokalne strategije razvoja Baranje za certicificiranje LAG-ova, budući razvoj ruralnih sredina i mogućnost korištenja sredstava iz fondova EU. Stoga se pozivaju svi dionici razvoja sektora turizma i poljoprivrede  na području Baranje, da svojim idejama, viđenjem i konkretnim projektnim idejama doprinesu u izradi što kvalitetnije strategije razvoja Baranje.

                      

 

 

Website Apps