Mirovna grupa Oaza pokreće tečajeve engleskog jezika i osnovnu informatičku obuku (u suvremeno opremljenoj informatičkoj učionici).

Tečajevi engleskog jezika (I. stupanj-osnovni i II. stupanj) održavat će se u večernjim satima, dva puta tjedno po 2 sata, ukupno 60 sati. Cijena tečaja je 300 kuna (5 kuna po satu), plativo u dva obroka. Prijave se vrše putem telefona: 705-055 ili direktno u prostorijama Mirovne grupe Oaza (J. Antala 3, Beli Manastir) svakim radnim danom od 8-20 sati.
Tečajevi počinju čim se formira grupa od 10 polaznika. Polaznik nakon uspješno završenog tečaja dobiva potvrdu koja se ne upisuje u radnu knjižicu. 

Informatičku obuku sastojat će se od obrađivanja osnovnih pojmova informacijskih tehnologija i dijelovi PC-računala

  • Windows
  • Word
  • Internet
  • Elektronska pošta

Obuka će se održavati u večernjim satima, dva puta tjedno po 2 sata, ukupno 60 sati. Cijena obuke je 300 kuna (5 kuna po satu), plativo u dva obroka. Prijave se vrše putem telefona: 705-055 ili direktno u prostorijama Mirovne grupe Oaza (J. Antala 3, Beli Manastir) svakim radnim danom od 8-20 sati. Obuka počinje čim se formira grupa od 10 polaznika. Polaznik nakon uspješno završene obuke dobiva potvrdu koja se ne upisuje u radnu knjižicu. 

Website Apps