I ovaj početak godine rezerviran je za Sajam vjenčanja, manifestaciju koja sjedinjuje najbolje iz svijeta vjenčanja – ponudu brojnih izlagača, modne revije, promocije, vrijedne nagradne igre, ali i manifestaciju koja obiluje dobrim idejama, pozitivnom energijom i druženjem. Na veliko zadovoljstvo i ovogodišnja sezona otvara se u Osijeku. Četvrti osječki Sajam vjenčanja ove se godine održava u Portanovi, u subotu, 12. i nedjelju, 13. siječnja 2013.

Uz brojne izlagače i događanja i ove je godine naglasak na humanitarnoj tomboli čiji će prihod ići nacionalnoj humanitarnoj akciji “Palčić gore!”, kojom se nastoji ukazati na potrebe, probleme i posljedice s kojima se susreću prijevremeno rođena djeca i njihovi roditelji. Sudjelovanjem u humanitarnoj tomboli svi posjetitelji u prilici su osvojiti vrijedne i zanimljive nagrade, ali prije svega pomoći onima kojima je pomoć stvarno potrebna.

Upravo iz navedenih razloga na svečanojVIP reviji koja će se održati u subotu, 12. siječnja, u18 sati pridružit će se brojna poznata osječka lica te prošetati pistom i podržati humanitarnu akciju “Palčić gore!”. Posjetitelji će moći uživati u društvu glumica, voditeljica, novinarki, glazbenika i sportaša: Tanje Grganović, Helene Janson, Antoanete Radočaj, Dorotee Zovko, Vlatke Šimunović, Igora Delača, Vladimir Hama… A u nedjelju, 13. siječnja, u 18 sati humanitarnu akciju podržat će i poznati glumci Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku Sandra Lončarić Tankosić, Vladimir Tintor i Duško Modrinić.

Već četvrtu godinu zaredom mladi kreativci Škole za tekstil, dizajn i primijenjene umjetnosti Osijek pokazat će vam kako doživljavaju modu, pozivaju vas da ih podržite jer oni su prije svega mladi maštoviti i kreativni ljudi koji žive modu u punom smislu riječi.

Sajam vjenčanja Osijek powered byPortanova i ove godine obiluje zanimljivim događanjima i promocijama, od svakodnevnih modnih revija ekskluzivnih salona vjenčanica i poznatih modnih dizajnera do cvjetne i plesne radionice te make up & hair showa – sve da bi pripreme budućim mladencima za njihov dan vjenčanja započele na najbolji mogući način. Posjetom Sajmu vjenčanja Osijek powered by Portanova postajete dio velike i vrijedne manifestacije koja će vas zasigurno oduševiti.

Ulaz na sajam kao i VIP reviju je slobodan.

Program:

Subota, 12. siječnja 2013.
09:00 h- otvaranje sajma
12:00 h- modna revija
15:00 h- cvjetna radionica; moderator Martina Rafaeli, glavna urednica časopisa Cvijeća
18:00 h- VIP modna revija
21:00 h- zatvaranje sajma

Nedjelja, 13. siječnja 2013.
09:00 h- otvaranje sajma
12:00 h- modna revija & degustacija torti i kolača
15:00 h- novi trendovi vjenčanih frizura i make-upa; moderator Tihana Tomljanović
16:30 h- zaplešite s Plesnim klubom Leon
18:00 h- modna revija
21:00 h- zatvaranje sajma

Website Apps