SU Mars opet napada

21. siječnja 2013.
Nakon tri naporna i stresna dana na 3.-4. izbornom natjecanju u Zagrebu za ulazak u streljačku reprezentaciju RH za odlazak na EP u Dansku krajem veljače, belomanastirski strijeci su se vratili sretni i zadovoljni jer je mlada nada Ivan Petričević kao drugoplasirani junior postao prvi baranjski sportaš nakon Domovinskog rata koji je to postigao.
U vrlo jakoj i neizvjesnoj borbi kroz četiri izborna natjecanja od kojih se tri uzimaju za prosjek Ivan je ostvario 586,67 krugova i tako uz kolege J. Višticu (Nuštar) i I. Novoselac (Zagreb) ostvario plasman za ulazak u juniorsku reprezentaciju u disciplini zračna puška ISSF međunarodnog programa.
Ujedno je održano i 3. kolo 1 “A” HL gdje je ekipa SU Mars u sastavu Petričević (585), Sakač (580) i Tomašević sa 1743 kruga zauzela 3. mjesto te osvojivši 8 novih bodova u sveukupnom plasmanu na 4. mjestu samo 1 bod iza trećeplasirane ekipe iz Rovinja. Uz ovu trojicu “puškara” jako dobar rezultat je postigla i Tena MIhajlović sa 390 krugova što je ujedno i “B” norma te se plasirala na 13. mjesto kod juniorki.
Website Apps