Svjesni sve veće prepoznatosti i kvalitete Riječkog karnevala, ali i društvene odgovornosti koje hrvatski brandovi imaju u pružanju aktivne podrške kvalitetnim projektima i zajednici unutar koje djeluju, Vina Belje ove godine ponosna su što nose laskavu titulu Službenih vina Riječkog karnevala.

Riječki karneval, kojeg organizatori zbog značaja u Rijeci, Hrvatskoj ali i široj regiji sve češće nazivaju i „petim godišnje doba” održava se od 17. siječnja do Pepelnice i redovno okuplja više od 20.000 sudionika, te više od 600.000 posjetitelja iz zemlje i inozemstva.

Da snažni turistički brandovi mogu postići itekako kvalitetnu sinergiju s vodećim hrvatskim brandovima dodatno potvrđuje i izbor Vina Belje za službena vina ovogodišnjeg Riječkog karnevala.

Kreativnosti ovih dana nikako nije nedostajalo ni djelatnicima Vina Belje koji su za karnevalske dane osmislili i izazovnu nagradu za najoriginalniju fotografiju na temu “Maškare i Vina Belje” – tri dana na karnevalu u Opatiji, sa smještajem u Vili Ambasador 4*, a više o natječaju može se naći na stranicama Vina Belje.

Ulaganje u unapređenje proizvodnje Vina Belje, kao i kontinuirana proaktivna uloga u unapređenju hrvatske turističke ponude, s naglaskom na Baranju i njene kvalitete, uz podršku relevantnim događanjima u zemlji dio su društveno odgovornog poslovanja Vina Belje vezane uz promicanje kvalitetnih vrijednosti i obilježja Republike Hrvatske.

Izvor: SIB.hr

Website Apps