MALI DAR ZA VELIKU STVAR

1. veljače 2013.

 

˝Mali dar za veliku stvar˝ naziv je ujedinjenih humanitarnih akcija za malog Matiju Špoljarića kojem su potrebna novčana sredstva za odlazak na liječenje u  bolnicu u Clevelandu (SAD).

 Dosada su održane dvije humanitarne akcije, Sajam igračaka u osnovnoj školi ˝Dr. Franjo Tuđman˝ i humanitarni turnir na kojem su nastupili ŽOK Baranja 2, ŽOK Baranja i MNK Slonja d.o.o. Prikupljeno je preko 6.000,00 kuna.

U akciju su se uključile i članice Mirovne grupe ‘Oaza’, koje su u sklopu inicijative ˝Cvjetić za Matiju˝ izradile preko 50 broševa u obliku cvjetića, koji će se potom prodavati po institucijama i tvrtkama. Prikupljeni iznos će pokloniti za financiranje puta u SAD.

Osnovna škola ˝Dr. Franjo Tuđman˝ iz Belog Manastira organizira još jednu humanitarnu akciju za malenog Matiju, pod nazivom ˝Kolačić za Matiju˝. U ovoj akciji sudjeluju roditelji i djeca 5.b razreda (kojeg pohađa Matijina sestra). Kolačići za Matiju prodavat će se 02. veljače 2013. godine (subota) na Trgu slobode u Belom Manastiru.

U nedjelju, 03. veljače 2013. godine, održat će se humanitarni kocert u novoj sportskoj dvorani Beli Manastir, s početkom u 17 sati.

Nastupat će:
– Tamburaši slavonske krvi
– Šokačka grana
– TS Melem
– TS Ringišpil
– TS Baranjski sokak
– Krivi spoj
– Dario Plevnik
– Ella
– Dražen Popijać – Pupi

Cijena ulaznice je simboličnih 5,00 kuna.

 

PRODAJA karata: Caffe Bar Candy, Green Room Pub Beli Manastir, Caffe Bar Lymar, Caffe Bar Jungla te na ULAZU u dvoranu na sam dan koncerta.

SVI KOJI ŽELE I MOGU POMOĆI, NOVAC MOGU UPLATITI NA IME:
Spomenka Špoljarić,
Zagrebačka banka 2360000 – 3238819451.

 

Website Apps