Pozivaju se stanovnici Baranje da daju svoj doprinos u akciji prikupljanja potpisa za četiri referendumska pitanja.

Organizacijski odbor “Referendumskog ustanka” pokrenuo je ovu akciju kako bismo dobili pravo glasa i odlučivanja o ovim pitanjima:

1) Jeste li ste za zabranu rasprodaje prostora, imovine i prirodnih resursa RH?

2) Jeste li ste za zabranu prometovanja, proizvodnje i prodaje GMO namirnica u RH?

3) Jeste li za ili protiv poništenja pretvorbe i privatizacije?

4) Jeste li za ili protiv članstva Republike Hrvatske u EU?

Ovo prikupljanje potpisa je isključivo kako bi Vlada RH raspisala referendum i dala nam mogućnost odlučivanja.

Prikupljanje potpisa za raspisivanje referenduma odvijat će se putem potpisnih lista, a potpisivanje je započelo 13.02.2013. i traje sve do 27.02.2013. godine.

Potpisne liste prikupljat će koordinatorica za grad Beli Manastir Jasmina Đurin, kontakt: 091/ 763-5299 i Marin Pehar, kontakt: 098/ 957-8643.
Nismo bili u mogućnosti osigurati štand za prikupljanje potpisa jer ne predstavljamo niti jednu udrugu koja je u proračunu grada Belog Manastira i stoga radimo na alternativnom rješenju.

Nadamo se da ćemo uskoro osigurati zatvoreni prostor gdje bismo nastavili prikupljati potpise i pozivamo sve građane Belog Manastira, koji imaju vremena i volje, da nam se pridruže i pripomognu u prikupljanju potpisa za raspisivanje referenduma.  Do tada molimo za razumijevanje i svaka pomoć je dobrodošla, bilo potpisom, bilo prijavom za rad s nama na terenu.

Akcija je pokrenuta zbog svih nas, da nam osigura pravo glasa i spriječi, da o tako važnim pitanjima, odlučuje nekolicina ljudi na vlasti u RH.
Baranjci, probudite se i dajte svoj doprinos! Od srca se svima zahvaljujemo!

Website Apps