Vinska romansa

Vino je piće ljubavi! Prođite stazama ovog drevnog napitka, okusite njegove draži, oživite svoja čula i podijelite ga s voljenom osobom, jer iz vina se rađa ljubav…
Vino je znak prihvaćanja ljubavne ponude jer njime se ljubav potvrđuje. U piću ljubavi i istine uživajte u vinskoj ponudi koju za za Vas kreirali baranjski restorani i vinski podrumi.

Seoska avantura

Valentinovo, blagdan zaljubljenih, nježni zagrljaj i šetnja kroz šumu, večera za dvoje, čaša guste crvene frankovke u vinskom podrumu… Zvuči romantično? To je Baranja. Romantična, ali i strasna! Probudite ljubavnu strast, povijajte vašu dragu niz ganjak, kroz dvorište pa do pušnice, opustite se i rasplamsajte „vatru“ na sjeniku! I ne brinite „što selo priča“ jer tako Vam je to kod nas još od
Franje Josipa i Josipa Broza. Pogledajte popis seoskih turističkih gospodarstava, restorana i vinarija uključenih u program.
Izmislite i Vi ispriku da idete u lov, odaberite savršenu kombinaciju aktivnosti i doživite pravu seosku avanturu u Baranji!

Be my wellnesstine

Za one koji žele istinski uživati u čarima wellness turizma, te uživati u sinergiji ljubavi, Hotel Patria je kreirao poseban paket za uživanje u dvoje. Prepustite se užitku wellness tretmana, finske saune s eteričnim uljima, aromaterapijom i tretmanom vrućom čokoladom. Opustite se u jacuzziju uz svijeće i kapljicu najboljeg baranjskog vina, te uživajte u romantičnoj večeri za dvoje.
Kako bi užitak potrajao što duže iskoristite kasni check out.

Čardaš za dvoje

Za sve one koji pjevaju pod tušem, koji pjevuše dok jedu, koji lupkaju prstima u ritmu dok se voze u autobusu ili čekaju kod doktora osmislili smo program koji obuhvaća temperamentni ritam čardaša na najpoznatijim baranjskim plesnim destinacijama. (čarape na čardaš nogama)

Baranja speed dating

Mislili ste preskočiti Valentinovo? Možda ipak ne biste trebali… Na Valentinovo dođite u Baranju i možda upoznate ljubav svog života! Za Vas smo organizirali planetarno popularni ”speed dating” ili ”spoj na slijepo”.
Pozivamo Vas da u subotu 16.02.2013., u 20 sati na izletištu Tri mudraca u Karancu okušate sreću u ljubavi uz učinkovite baranjske ljubavne afrodizijake! Kotizacija od 50,00 kn – uključuje piće dobrodošlice, plate s baranjskim suhomesnatim delicijama i dobru zabavu do iza ponoći. U programu mogu sudjelovati stariji od 18 godina.
Prijave primamo do 15.02.2013. na e-mail: richard@baranya-adventure.com
Adresa: izletište Tri mudraca, Ive Lole Ribara 27, Karanac

PONUDA:  

     

 

    

  

          

    

    

      

 

 

 

Website Apps