Gradsko vijeće Grada Belog Manastira uputilo je Javni poziv za predlaganje kandidata za članove Savjeta mladih Grada Belog Manastira.

U Savjet mladih Grada Belog Manastira bira se 9 članova i to 3 iz reda srednjoškolske populacije, 3 iz reda studentske populacije i 3 iz reda mladih koji se profesionalno ili volonterski bave stručnim radom iz pojedinih područja djelokruga rada Savjeta od interesa mladih i skrbi za mlade. Pod mladima se u ovom kontekstu podrazumijevaju osobe od 15 do 29 godina.

Savjet mladih Grada Belog Manastira je savjetodavno tijelo Gradskog vijeća Grada Belog Manastira osnovano radi poboljšanja položaja i rješavanja problema mladih na području Grada Belog Manastira. Pravo predlaganja kandidata za članove Savjeta mladih Grada Belog Manastira imaju udruge mladih i udruge koje se bave mladima, učenička vijeća, studentski zborovi i drugi oblici organiziranja mladih, koji su registrirani i djeluju na području Grada.

Rok za predaju prijedloga je 15. ožujka 2013. godine. Svi podaci o uvjetima i dokumentaciji potrebnim za predlaganje kandidata za članove Savjeta mladih Grada Belog Manastira nalaze se u tekstu ponovljenog javnog poziva, koji možete preuzeti ovdje.

Website Apps