MATURANTI IMATE PRILIKU

26. ožujka 2013.

Prijavite se natjecanje iz engleskog jezika, pobjedniku stipendija od 7.000 eura

Prijavite se natjecanje iz engleskog jezika, pobjedniku stipendija od 7.000 eura

Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT), osmu godinu zaredom, poziva sve maturante da se prijave na natjecanje iz znanja engleskog jezika, ‘Potraga za zvijezdom RIT/ACMT-a’.

Natjecatelji će se znanjem engleskog jezika boriti za pet vrijednih stipendija, u iznosima od 2000 do 7000 eura. Prijave za natjecanje zaprimaju se do 4. travnja, a natjecanje će se održati u subotu, 6. travnja, s početkom u 9:00 sati, u prostorijama Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju, u Dubrovniku i Zagrebu.

Tko se i kako može prijaviti?
Na natjecanje se mogu prijaviti svi učenici četvrtih razreda srednjih škola, kao i kandidati koji su prijašnjih godina završili srednjoškolsko obrazovanje. Za prijavu je potrebno popuniti elektronski obrazac koji se nalazi na sljedećem linku: http://bit.ly/10AzMTJ

Koncept natjecanja
U sklopu natjecanja, održat će se test iz poznavanja engleske gramatike, vokabulara i čitanja s razumijevanjem, a u završnici, deset finalista imat će zadatak održati prezentaciju na unaprijed zadanu temu pred stručnim žirijem.

Najboljima će biti dodijeljeno pet stipendija

Pet kandidata koji ostvare najbolje rezultate, dobit će stipendije u iznosima od 2000 do 7000 eura. Stipendije su nepovratna novčana sredstva, iskoristiva za upis na Američku visoku školu za menadžment i tehnologiju u akademsku godinu 2013./2014. na stručne preddiplomske studije: Menadžment u turizmu hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik), Međunarodno poslovanje (Zagreb), Informacijske tehnologije (Dubrovnik i Zagreb).

Gabriela Ženetić, dobitnica stipendije na natjecanju iz engleskog jezika 2011.: Uvijek pokušajte, iako vam se nešto čini nedostižnim!

O svom sudjelovanju na natjecanju iz engleskog jezika Gabrijela Ženetić, danas studentica druge godine RIT/ACMT-a, na smjeru Informacijske tehnologije, izjavila je: “Prvi krug natjecanja nije bio težak, moglo bi se reći da je selekcijski. Drugi krug bio je odličan, zanimljiv i interaktivan. Na odabranu temu trebala sam održati prezentaciju. Odluka da se prijavim na natjecanje promijenila mi je život! Dobila sam izvrsnu priliku studirati na engleskom jeziku u skladu s američkim standardima obrazovanja. Smatram da je ovo jedan od najboljih IT programa u Hrvatskoj. Zato svima savjetujem da uvijek pokušate s onim što vam se ponekad čini nedostižnim.”

Prijavite se: http://bit.ly/10AzMTJ

Za više informacija i prijave obratite se Odjelu za upise na tel.:  01 643 9100  /  020 433 000  ili pošaljite e-mail na prijave@acmt.hr
Pratite nas na Faceboku: www.facebook.com/acmtdubrovnik

Sponzorirani članak
Website Apps