Nedavno je sa radom krenuo  internetski servis Rentaj.ME prva online burza honorarnih i outsource poslova koja pruža usluge spajanja poslodavaca i samostalnih profesionalaca (freelancera) za rad na konkretnim zadacima.

Outsourcing ili “vanjsko ugovaranje usluga” definira se kao davanje zadatka nekome tko nije zaposlenik tvrtke. Obično se to prakticira kada u tvrtki nema dovoljno odgovarajućeg stručnog znanja stručnog znanja i osoblja, kad zadatak nije u fokusu poslovanja, kada se pojavi želja za proširenjem asortimana ali i optimizacija troškova. Outsourcing je izuzetno popularan u Hrvatskoj i u svijetu zbog mogućnosti pružanja kvalitetnih i boljih usluga sa što manjim troškovima, te fokusiranje na osnovno poslovanje tvrtke (“core businesses“).

Kako osnivači kažu, Rentaj.ME razlikuje se od servisa za zapošljavanje jer ovdje poslodavci oglašavaju konkretne projektne zadatke za izvršenje, s rokom izvršenja i cijenom koju je poslodavac spreman platiti, a posloprimci šalju ponude za izvršenje te vlastite kvalifikacije za posao. Prema uzoru na svjetske „freelancer“ servise, Rentaj.ME sada pruža hrvatskim poslodavcima jednostavno pronalaženje izvođača outsource poslova poput izrada web stranica, grafičkog dizajna, pisanja priopćenja, prevođenja, upisivanja podataka u baze, računovodstvenih servisa, marketinga, pravnih poslova i dr.

Postavljanje projekata i sklapanje poslova putem servisa Rentaj.ME potpuno je besplatno i za poslodavce i za posloprimce.

Website Apps