Proljeće nam lagano “kuca na vrata”, izlazimo iz svojih brloga, željni sunca, druženja i akcije. U kreiranju savršenog vikenda, izleta ili avanture, pomoći Vam može najnovije besplatno OSIJEK IN YOUR POCKET turističko izdanje! 

Od gastro ponude Slavonije i Baranje, zabavnih i kulturnih zanimljivosti u gradu, ponude izleta, nezaobilaznih seoskih domaćinstava, do razno raznih sportskih aktivnosti i događanja među kojima posebno izdvajamo i Panonian Challenge XIV – nezaobilazan događaj za sve ljubitelje ekstremnih sportova! Velikim prilogom o Baranji, sa istaknutim ljepotama hrvatskog sela želja je privući ljude da dođu jer…na selu je, kažu, kvaliteta života neprocjenjiva! Dulje se spava, živi mirnije, njeguju se prijateljski, dobrosusjedski odnosi i neke gotovo zaboravljene životne vrijednosti.

Ako ste se zainteresirali, potražite svoj primjerak u turističkim zajednicama diljem županije i info centrima, a možete ga naručiti ili besplatno skinuti sa web stranice – www.inyourpocket.com. Uskoro će se izdanje moći prelistati i putem iPhone aplikacije i QR Codea.

Osijek In Your Pocket je turistički časopis na engleskom jeziku prvenstveno namjenjen strancima, a od ovog broja bogatiji umetkom na hrvatskom jeziku i za naše čitatelje. Dio je poznatog europskog In Your Pocket branda, koji je prisutan u Hrvatskoj već 11 godina.

In Your Pocket izdanja pokrivaju gradove od Osijeka, Zagreba, Rijeke, sve do Dubrovnika.

 

 

Website Apps