„Slagalica“ – zaklada za razvoj lokalne zajednice sa sjedištem u Osijeku raspisala je danas, 15. ožujka 2013. godine, natječaj za financijsku podršku građanskim inicijativama Naš doprinos zajednici.

Na natječaj se mogu prijaviti jednokratne akcije isključivo kroz udruge, zaklade, ustanove (škole, vrtići, domovi umirovljenika i drugi) i mjesne odobre registrirane u RH u kojima se aktivnosti pokreću od strane same organizacije/institucije ili zainteresirane skupine građana koje djeluju u ili pri toj organizaciji/instituciji.

Visina financijske podrške je do 15.000,00 kn, a broj podrški koji će se dodijeliti je do 15 podrški.
Rok za prijavu na natječaj je kontinuirano do 31. listopada 2013. godine, tj. dok se ne dodijeli predviđeni broj podrški.Riječ je o jedanaestom po redu natječaju za građanske inicijative s područja 5 županija Slavonije: Vukovarsko-srijemska, Osječko-baranjska, Brodsko-posavska, Požeško-slavonska i Virovitičko-podravska županija.

Sredstva koja će biti dodijeljena kroz ovaj natječaj osigurava Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva sukladno “Decentraliziranom modelu financiranja razvoja civilnog društva u Republici Hrvatskoj”.

Više informacija o raspisanom natječaju, prijavne obrasce te primjere do sada financiranih inicijativa može se pronaći na: www.zaklada-slagalica.hr

Website Apps