U srijedu, 17. travnja 2013. godine, na Pravnom fakultetu u Osijeku će biti održano predavanje na temu ‘Kako se zaposliti kroz fondove EU?’.

Predavanje je organizirano od strane Studentskog zbora Pravnog fakulteta u suradnji sa Udrugom College i Edunovom. Mjesto održavanja je Pravni fakultet Osijek (Radićeva 13, dvorana 2), a vrijeme početka predavanja je 18 sati.

Predavanje će obuhvatiti sljedeće teme:

1. IPA program

2. Fondovi dostupni nakon ulaska u EU

3. Mogućnosti zapošljavanja kroz EU fondove

4. Načela EU fondova

5. Kako prijaviti uspješan projektni prijedlog?

Možemo reći da je ovo predavanje nastavak projekta edukacije studenata o EU fondovima, koji je započet na Poljoprivrednom fakultetu 26.ožujka ove godine. Nakon izvrsne suradnje da Studentskim zborom Poljoprivrednog fakulteta Udruga College i Edunova su odlučili nastaviti ovaj projekt.

Studentski zbor Pravnog fakulteta im je izašao u susret, te pomogao pri organiziranju predavanja, na kojem očekuju veliku posjećenost i zainteresiranost studenata, posebice uzmemo li u obzir skorašnji ulazak Republike Hrvatske u Europsku Uniju.

Cilj predavanja je dobiti što više mogućih informacija o procedurama vezanim za EU fondove, kao i o mogućnostima iskorištavanja EU fondova. Predavači Edunove će na ovom predavanju prenijeti svoje stručno znanje i iskustvo vezano kako za pripremu, tako i za prijavu projekata za EU fondove. Na predavanju će biti izložen pregled raspoloživih mogućnosti financiranja iz sredstava Unije, te kako koristiti ista sredstva koja će nam biti dostupna od 1. srpnja 2013.god.

U vremenu u kom je nezaposlenost sve veća, svaka mogućnost za zapošljavanje i zaradu nije zanemariva, a jedna od mogućnosti zapošljavanja je svakako i pisane projekta, preko kojih je moguće povući i do 50.000 kuna.

Stoga bi za Vašu budućnost ovo predavanje moglo označiti jednu veliku prekretnicu. Posjetite predavanje na temu EU fondova i stvorite novu priliku za sebe.

Website Apps