PETRIČEVIĆU DUPLA KRUNA, EKIPNO TRI DRUGA I JEDNO PRVO MJESTO
Bjelovar je bio domaćin PH u disciplini serijske zračne puške za juniorske i seniorske kategorije.
Strijelci SU MARS nastupili su u sva 4 meča, a po prvi puta u povijesti kluba nastup su imale i juniorke te seniorke (Tanja Topalov, Tena Mihajlović i Kristina Vinković) tj. prema pravilima mogle su nastupiti za obje kategorije. U oba meča ostvarile su istovjetan plasman osvajanjem 2. mjesta, u pojedinačnom plasmanu najbolja je bila Tanja Topalov koja je uspijela dohvatiti oba finala (6 i 8 mjesto).
Kod muških neprikosnoven je bio Ivan Petričević koji je i u juniorskoj i u seniorskoj kategoriji postao PRVAK RH, još vrijednije je to što je u seniorsko finale ušao kao četvrti ali smirenim i koncentriranim pucanjem je preskočio konkurente. U juniorskom dijelu finale je ostvario i Denis Tomašević koji je završio kao 4. a u seniorsko finale se plasirao i Luka Hering i osvojio je 8. mjesto. Zapažene rezultate u seniorskom meču ostvarili su još Ivan Čanadi (12. mj) i Vedran Bognar (14. mj.).
Vrativši se kući sa 4 pehara i pregrštom medalja možemo konstatirati da je ova sezona u zračnim disciplinama bila do sada najuspiješnija u povijesti udruge. Sada slijedi mala pauza za večinu a strijelci koji nastavljaju treninge na malom kalibru još su u punom pogonu.
Website Apps