Vozite i zaradite!

26. travnja 2013.

Danas u vrijeme kada se vodi bitka za svakog potrošača, uobičajeni modeli oglašavanja nemaju više dovoljnu učinkovitost te mnoga poduzeća rješenje vide u novim, kreativnim idejama i zamislima kojima će doći do svojih potencijalnih klijenata.

Saša Senić, direktor čeminačke tvrtke Leopard d.o.o. odabrao je model mobilnog marketinga, naime, odlučio je plaćati ljude da se voze – u svom automobilu, bilo da idu na posao, po dijete u vrtić, u teretanu, na kavu u omiljeni kafić i slično.

Kako biste vi i vaš limeni ljubimac bili plaćeni, nije potrebno mijenjati svoje navike, niti ulagati bilo kakva financijska sredstva. Svaki vlasnik osobnog vozila može iskoristiti ovu priliku ustupanjem dijela površine svojeg automobila. Zainteresirani se trebaju prijaviti i čekati poziv, te odvojiti pola sata u željeno vrijeme kako bi se postavile reklame na vozila i to na mjesta koja vi želite i samo one reklame koje želite. Na automobile se postavljaju naljepnice-reklame tvrtki s kojima Leopard d.o.o. ima sklopljen ugovor.

Prihvaćaju se sve vrste vozila od malih automobila, luksuznih vozila preko kombija, kamiona pa sve do autobusa bez obzira na marku, starost i boju. Naknada, koja se kreće od 100,00 do 1.000,00 kuna, je unaprijed definirana ugovorom, a isplata se vrši svakih 30 dana. 

Reklame se postavljaju od strane stručne osobe i materijala koji ne oštećuje vozilo, niti imaju utjecaj na tehnički pregled i registraciju vozila.

U današnje vrijeme kada su registracija vozila i gorivo poprilično skupi, a svi imaju, možemo slobodno reći, lošu naviku da svuda idu automobilom, na ovaj način mogu si pokriti troškove registracije pa i dobrog dijela godišnje potrošnje goriva, a bez ikakvih dodatnih troškova i ulaganja.

Svi koji imaju želju sudjelovati u ovom programu reklamiranja ili samo doznati više informacija to mogu učiniti na www.leopard.hr

Website Apps