21. Somidom Expo

8. svibnja 2013.

Osječki sajam d.o.o.  i HOK Obrtnička komora Osječko-baranjske županije Osijek u suradnji s   Gradom Osijekom, Osječko-baranjskom županijom i HGK ŽK Osijek  organiziraju SOMIDOM EXPO koji obuhvaća: 14. Obrtnički sajam, 17. Motomobil,  21. Dom, 6. Obrazovanje, 2. Moje zdravlje. Sajam će se održati na Pampasu od 10. do 12. svibnja.

Sajamska priredba s najduljom tradicijom od 1993. godine,  od sajma obnove i graditeljstva OSIJEK EXPO u proteklih dvadeset godina, prilagođavajući se tržištu, profilirala se u današnju jedinstvenu sajamsku cjelinu.

14. OBRTNIČKI SAJAM,  koji organiziraju u suradnji s Hrvatskom obrtničkom komorom, prezentira dostignuća i mogućnosti hrvatskog obrtništva, koji je značajan čimbenik u pokretanju gospodarskih aktivnosti.

17. MOTOMOBIL marketinška je podrška trgovini automobila, motora i gospodarskih vozila,  čije je tržište podložno utjecaju  globalne recesije. Na sajmu se predstavljaju  distributeri osobnih i gospodarskih vozila, kao i prateće automobilske industrije.

21. Sajam graditeljstva i opremanja – DOM, kao najstariji programski segment, ima zajedničku temu – građenje, stanovanje, opremanje i dom tehniku. Negativni indeksi graditeljske djelatnosti i građevinske industrije, otežavajuća su prepreka razvoju hrvatskog gospodarstva. Organiziranjem 21. Sajma graditeljstva i opremanja – DOM, želimo biti podrška poduzetništvu u djelatnosti koja može biti značajna poluga u pokretanju novog gospodarskog ciklusa.

Organiziranjem 6. SAJMA OBRAZOVANJA, učešćem srednjih škola, fakulteta, škola stranih jezika, informatičkih i poslovnih škola i učilišta, financijskih ustanova i institucija za stipendiranje daje se pregled i puna informacija o mogućnostima obrazovanja i stručnog usavršavanja.

Briga i skrb za zdravlje pojedinca osnovni je preduvjet zdrave populacije u cijelosti. Stoga pokreću sajamsku priredbu 2. MOJE ZDRAVLJE, koja ima potencijala u našem okruženju kroz ponudu zdravstvenih usluga, načina i proizvoda  tradicionalnog, konvencionalnog i alternativnog liječenja i zaštite zdravlja.

Website Apps