Najveći mali fest u Baranji doživio je i svoju 4. epizodu, ove godine je veći i glasniji nego ikad.

Novo i dosad najveće izdanje Baranja Sound Festa, međunarodnog festivala urbane kulture, održat će se od 09. do 11. svibnja 2013. godine na SRC “Đola” u Dardi (u dvorištu dvorca “Esterhazy”), a nastupit će brojna domaća i strana imena kroz tri dana prepuna sjajne glazbe.

Glazbeni program odvijati će se na open-air pozornici s velikim izborom kvalitetnih domaćih i stranih izvođača te ostalog raznovrsnog sadržaja.

Baranja Sound Fest je zamišljen kao festival kulturno-glazbene promocije urbanih i alternativnih glazbenih pravaca čime se mladima pruža kvalitetan i zanimljiv sadržaj.

Glavni cilj Baranja Sound Festa je napraviti događaj koji će biti ispunjen pozitivnom energijom, kvalitetnom glazbom i druženjem, te uz to imati svrhu, korisnu za društvo i područje održavanja festivala.

BSF team je sastavljen od volontera i članova udruge “Futuris” koja je osnovana 2010. godine, od strane perspektivnih mladih ljudi prvenstveno zbog nedostatka kvalitetnih kulturnih sadržaja te glazbenih događaja u Dardi i Baranji, a ideju je prepoznala i podržala Općina Darda.

Program i izvođači:

Četvrtak, 09. svibnja 2013.

Petak, 10. svibnja 2013.

Subota, 11. svibnja 2013.

Cijene ulaznica:
  • dnevna ulaznica 30 kuna u pretprodaji, 50 kuna na ulazu
  • vikend ulaznica (četvrtak, petak, subota) 60 kuna u pretprodaji, 80 kuna na ulazu
  • osobe sa invaliditetom imaju besplatan ulaz
Ulaznice u pretprodaji možete kupiti na prodajnim mjestima od 23. travnja:
– Swan Pub | Kapucinska 40 | Osijek
– Tattoo Image Studio| Šamačka 9|Osijek
– Caffe Bar Savojski | Bilje
– Caffe Night Bar Svik 90 | Darda
– Caffe Night Bar Master | Beli Manastir
– Turistička zajednica Baranje| Beli Manastir
– Caffe Bar Cheers | Kneževi Vinogradi

Poziv za sudjelovanje na Festivalu

Organizatori festivala pozivaju sve nevladine organizacije da se predstave na ovogodišnjem BSF-u. Pravo prijava za sudjelovanje imaju sve organizacije koje promoviraju urbanu kulturu mladih, sportske aktivnosti, nefirmirane umjetnike i sve što ima veze s aktivnostima mladih i međusobnom suradnjom mladih. Cilj ovog festivala je ponuditi mogućnost sudjelovanja mladim i ostalim udrugama koje djeluju na pozitivnu svijest društva i zajednice kroz projekte i programe za mlade.

Kako se kao nevladine organizacije (udruge) prijaviti na BSF 2013?

Vrlo jednostavno, treba poslati kratak opis aktivnosti i onoga što bi udruga predstavljala na mail baranja.soundfest@gmail.com. Nakon prijave organizatori festivala će kontaktirati udrugu koja se prijavila i objasniti joj pojedinosti vezane za sudjelovanje na BSF-u 2013. Broj mjesta je ograničen. Za udruge će biti omogućeni tehnički uvjeti potrebni za predstavljanje njihovog rada i programa.

NAGRADNA IGRA:

Baranja sound fest i Baranja.hr Vam poklanjaju 5*1 jednodnevnu ulaznicu i 2*1 festivalsku ulaznicu. Kako bi osvojili jednu od ulaznica pošaljite nam mail s naslovom ˝Baranja sound fest uz Baranja.hr˝na baranja.portal@gmail.comU prijavi je obavezno navesti ime, prezime, adresu, e-mail adresu i broj telefona/mobitela. Nagradna igra traje od 24. travnja do 7. svibnja, kada će biti objavljeni sretni dobitnici.

Sretni dobitnici su:

Jednodnevne ulaznice:
Jelena Kovačević
Rebeka Petranović
Zoran Bosak
Dajana Rudić
Stela Vunderlih

Festivalske ulaznice:
Katarina Pehar
Martina Matuš

Dobitnici svoje ulaznice trebaju preuzeti prilikom ulaska na festival, predočenjem osobne iskaznice.

 

Website Apps