Živite li u Čemincu, u Baranji ili ste tek u prolazu, caffe bar Canimeč je vaša nezaobilazna destinacija. Canimeč se nametnuo se kao idealno mjesto za zabavu posjetitelja svih dobnih skupina, pa je tako postao mjesto u kojem već dugi niz godina generacije ispijaju svoju prvu jutarnju kavu ili pivu nakon radnog dana.

    

U caffe baru Canimeč dostupan je besplatni wi-fi, kladionica i veliki parking. Osim toga, caffe bar posjeduje 2 velika LCD televizora, projektor i besplatne grickalice, što znači da je krajnje vrijeme da u Canimeču počnete pratiti utakmice! Dočekat će Vas ljubazno i susretljivo osoblje, a ostale razloge zbog kojih trebate doći saznajte sami!

Portal Baranja.hr i caffe bar Canimeč Vam poklanjaju 1 poklon bon za konzumaciju u iznosu od 50,00 kuna. Kako bi osvojili poklon bon pošaljite nam mail na baranja.portal@gmail.comU prijavi je obavezno navesti ime, prezime, adresu, e-mail adresu i broj telefona/mobitela. Nagradna igra traje od 13. svibnja do 27. svibnja kada će biti objavljen sretni dobitnik.

 

Dobitnica poklon bona je: IVANKA STOJANOVIĆ.

 

 

Website Apps