Dan dvorca Eugena Savojskog

11. svibnja 2013.

U subotu, 11. svibnja 2013. godine održat će se kulturno-turističku manifestacija pod nazivom “Dan dvorca Eugena Savojskog“. Manifestacija će se održati u kompleksu lovačkog dvorca Eugena Savojskog u Bilju, sa početkom u 16,30 sati.

Implementacija kulturno povijesne baštine u okvirima kulturno turističke inicijative, napokon dolazi do važnosti i u Baranji. Osim prirodnih obilježja, narodne baštine i bogatstva, te eno i gastro ponude, kulturno povijesna baština zauzima važno mjesto u turističkoj ponudi općine Bilje, pa tako i Baranje. Kroz program kulturno turističkih inicijativa, važno nam je predstaviti, promovirati i oživjeti bogatstvo povijesnog naslijeđa, te ga uklopiti u postojeće turističke aranžmane.

Organizatori pozivaju zainteresirane građane da im se pridruže u otkrivanju davnih, zaboravljenih svjetova i otkrivanju duše Bilja u okruženju netaknutih prirodnih ljepota i bogatstva kulturne baštine. Objediniti prošlost i sadašnjost, otkrivati nove boje, mirise i okuse u okruženju fantastične Baranje.

Website Apps