JOŠ JEDAN NEUSPJEH

Iako su imali uvjerljiv i glazbeno moćan nastup, dečki iz Klape s mora neće vidjeti subotnje finale. Uz njih, na finalu neće biti niti jedna od zemalja u našem susjedstvu.

Prvo polufinale ovogodišnjeg Eurosonga ponudilo nam je većuobičajen scenarij – tiha nada, glasna napetost, uvjeravanje da ima za nas mjesta u finalu i potom hladan tuš – ispadanje prije finalne večeri.

Za razliku od prijašnjih godina, Hrvatskoj su se ovaj puta pridružile i ostale zemlje iz regije (i šire), ostavši među šest zemalja koje nisu izborile finale. Tako u finalu nećemo vidjeti niti zabavne i privlačne predstavnice Srbije, tanušnu slovensku i austrijsku predstavnicu, za naš ukus preekstremne crnogorske hiphopere i tugaljivu ciparsku pjesmu.

Bez obzira na rasplet, dojma smo da je ‘Mižerja‘ Klape s mora zvučala moćno i dopadljivo, iako je poprilično stilski i zvukom odudarala od okoline. Dobar dojam ‘Mižerje’ pojačala je činjenica da su nači dečki nastupili slabe slovenske predstavnice Hannah čija nas je pjesma ‘Straight into Love‘ podsjetila na Dariju Kinzer i njen ‘Celebrate‘.

Tportal.hr

Website Apps