Pozivaju se udomitelji s područja Baranje na predavanje pod nazivom „Zaštita reproduktivnog zdravlja mladih“ koje će održati ginekologinja dr. Svetlana Pešić.

Predavanje će biti održano 02. svibnja 2013. godine (četvrtak)  s početkom u 10.00 sati u prostorijama udruge Projekt građanske demokratske inicijative – P.G.D.I. koje se nalaze u Društvenom centru u Belom Manastiru u ulici Joszefa Antala 3.

Nakon predavanja će na istom mjestu biti organizirana grupa podrške za udomitelje s početkom u 11.30 sati i planiranim trajanjem do 13.00 sati. Na grupi podrške će sudjelovati djelatnice Centra za socijalnu skrb Beli Manastir iz tima za udomiteljstvo socijalna radnica gđa. Monika Antunović i psihologinja gđa. Đurđa Kocijan.

Predavanje i grupa podrške su aktivnosti u sklopu projekta Ruka prijateljstva koji u partnerstvu provode udruge Projekt građanske demokratske inicijative – P.G.D.I. i Zamijenite nam tugu osmijehom ZANTO te institucija Centar za socijalnu skrb Beli Manastir.

Projekt je financiran sredstvima Europske unije u sklopu programa IPA 2009 „Jačanje kapaciteta OCD-a za provedbu programa inovativnih socijalnih usluga u područjima posebne državne skrbi“ i sufinanciran sredstvima Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Projekt Ruka prijateljstva je nadopuna na već postojeći sustav potpore i ima za cilj poboljšati kvalitetu života udomljene i socijalno ugrožene djece i mladih na području od posebne državne skrbi.

 Za više informacija obratite se: Mireli Alagić, koordinatorici projekata u udruzi Projekt građanske demokratske inicijative – P.G.D.I. na telefon 031 702 088 ili mobitel 098 386 454.

Website Apps