Sajam projektnih ideja

21. svibnja 2013.

Udruga Slap i LAG Baranja organiziraju SAJAM PROJEKTNIH IDEJA. Sajam i okrugli stol održavaju se u Belom Manastiru, u hotelu Patria u petak, 24. svibnja 2013. u vremenu od 10:00 – 15:00.

Cilj ove manifestacije je okupiti ključne dionike ruralnog razvoja Baranje, predstaviti inovativne projektne ideje te otvoriti forum za poslovno povezivanje i stvaranje učinkovitijih projektnih partnerstava. Pozivamo vas da na inovativan način predstavite svoj projekt (panoi, filmovi, PPP, degustacije, demonstracije, izložbe, nastupi i slično) te da se aktivno uključite u rad okruglog stola.

Sajam je sastavni dio projekta Rural.net, koji udruga Slap u okviru programa IPA CBC Mađarska-Hrvatska provodi u partnerstvu s Manjinskom udrugom Naši ljudi iz Mađarske, LAGovima Baranja i Beremend. Projektom se jačaju ljudski kapaciteti za razvoj prekograničnog ruralnog prostora te se izrađuje lokalna razvojna strategija LAG-a Baranja te zajednička regionalna razvojna strategija i platforma djelovanja (LAG-ovi Baranja i Beremend).

Svoje sudjelovanje u radu sajma i okruglog stola možete prijaviti putem e-maila: maja1.slap@gmail.com ili telefonom na 0957779991 Maji Marijanović, projektnoj asistentici na projektu Rural.net.

LAG Baranja

Website Apps