Sljedeći vikend biti će u znaku Zumbe i vrućih ljetnih hitova. U subotu, 27. srpnja 2013. godine održat će se ˝Weekend Fitness Party featuring Zumba® Fitness Classes˝, nešto novo i još neviđeno u Baranji.
Cjelodnevni program, oživit će belomanastirski trg, te će svatko moći pronaći nešto za sebe i uživati.

U 18:30 sati započinje program za djecu Zumbatomic® – stoga dragi roditelji, povedite svoje klince i klinceze neka se okušaju u super zabavnom programu Zumba fitness-a namijenjenog baš njima. Voditi će ga Erika Huttner iz Mađarske.

U 19:00 sati započinje veliki Zumba fitness party sa Zumbašima iz cijele Hrvatske i inozemstva. Svaki instruktor je jedinstven i ima nešto što ga čini posebnim, što će u subotu i pokazati. U tome i je čar Zumba fitness-a: svi tako različiti, a svi tako jednaki! Zvuci salse, reggaeton-a, merengue-a, elektrolatin-a, cumbie itd. preplavit će Trg, to su zvuci kojima je teško odoljeti. Uvjerite se sami.

21:30 sati – zajedničko druženje i After Party

Ukoliko redovno pohađate Zumba fitness satove ili se pak nikada niste susreli sa tim programom, pravo je vrijeme da to učinite! SVI STE DOBRODOŠLI! Želite li vježbati, plesati i dobro se zabaviti-čekamo Vas!

U slučaju lošeg vremena događaj se NE odgađa. Održat će se u velikoj gradskoj dvorani!

Website Apps