Thompson_Osijek

Kao što smo vas već ranije izvjestili pjevač Marko Perković Thompson u sklopu svoje turneje “Ora et labora” posjećuje i Osijek 08. listopada 2014. Turneja „Ora et labora“ započeta koncem lipnja pokazala je dosada veliko zanimanje Thompsonove publike, ali i oduševljenje viđenim i doživljenim. Svaki koncert posebna je glazbeno-produkcijska priča protkana snažnim emocijama, što potvrđuju brojni posjetitelji koncerata u Dalmaciji, Istri i Primorju, ali i njihovi gosti iz cijele Hrvatske, BiH, Slovenije i drugih zemalja.

Ono što i ovaj nastup jamči je više od dva sata glazbenog spektakla, sastavljenog od pjesama s novoga albuma te starih, dobro poznatih i publici dragih hitova. Vjerujemo da će i ovoga puta doći do izražaja ta fascinantna interakcija između Thompsona i publike, koja stvara iznimnu atmosferu. Thompson i bend zasigurno će pružiti vrhunsku izvedbu i sjajnu svirku, a toplina i gostoljubivost vjerne slavonsko-baranjske publike nesumnjivo će doći do izražaja.

Zajedništvo, ljubav, vjera, obitelj kao temelj svih vrijednosti i domoljublje – svjetonazor koji povezuje sve posjetitelje svih dobnih skupina na Thompsonovim koncertima stvorit će nesumnjivo pravi ugođaj u dvorani kakav i zaslužuje proslava Dana neovisnosti.

Koncert će se održati pod pokroviteljstvom Grada Osijeka 8. listopada u 20 sati u dvorani Gradski vrt, a dio prihoda namijenjen je u humanitarne svrhe.

NAGRADNA IGRA !
Ovom prilikom vama dragi čitatelji portala Baranja.hr želimo pokloniti 3×2 ulaznice za nadolazeći koncert. Pitate se kako je moguće sudjelovati u nagradnoj igri ? Pa jednostavno – sve što trebate učiniti je kliknuti na link preporuči ispod članka i napisati u komentar Baranja.hr me vodi na koncert te nam na e-mail adresu baranja.portal@gmail.com poslati zbog čega ste baš Vi zaslužili da idete na koncert zajedno sa vašim podatcima. BUDITE KREATIVNI. Oni koji budu najs(p)retniji od Vas će osvojiti karte te ćemo ih kontaktirati preko e-maila. Nagradna igra traje do petka, 04. listopada u 12.00 h. SRETNO !

Previous Post
«
Next Post
»
Website Apps