Kraj godine uobičajeno je vrijeme kada planiramo kako i gdje dočekati Novu godinu. Iz ovogodišnje ponude dočeka u Baranji zasigurno treba izdvojiti onaj koji će biti organiziran u Piroš čizmi u Suzi. medium

Već sama činjenica da je Piroš čizma prva objavila svoju ponudu za doček Nove godine govori o tome kako su sigurni da će tradicija odličnih dočeka biti nastavljena. Jedini baranjski restoran koji je spojio tradicionalna jela sa aktualnim gastro-novitetima tradicionalno svojim gostima za kraj godine priprema silvestarski jelovnik kakav se rijetko susreće na ovim prostorima, pa će tako biti posluženo:

Dunavsko hladno predjelo -marinirani som na posteljici od endivije s emulzijom od limuna i roza papra

                                       -dimljeni šaran u marinadi na podlozi od radiča

Baranjsko hladno predjelo -pašteta od srnjaka,pečene paprike i kulena sa prepečencima

                                      -slana štrudlica od šunke i svježeg sira

Juha – krem juha od bundeve i crvene paprike s aromatičnim prepečencima

Glavna jela – divlja svinja u “divljem”umaku sa borovnicama,trobojni njoki

                   – teleći medaljoni s redukcijom frankovke i grožđa,nabujak od gljiva

Desert – parfait od naranče, mousse od crne čokolade na zrcalu vanilije i cimeta

Stara će se ispratiti a Nova godina dočekati uz pjenušac a iza ponoći biti će posluženo tradicionalni baranjski grah sa kobasicom.

Tijekom cijele večeri za dobro raspoloženje biti će zaduženi tamburaši , koji će potpomognuti “pridruženim” članom , vrhunskim harmonikašem, zasigurno znati ugoditi svim glazbenim prohtjevima, dok će u pauzama žive svirke d.j. disco&pop muzika 70 i 80 tih održavati kontinuitet dobre zabave i raspoloženja.sampanjac_211210_in

 Vjerujem0 da će novogodišnjim programom Piroš čizma u potpunosti će opravdati ugled koji je u zadnje vrijeme restoran stekao , te se nadamo da će vrhunski doček označiti ulazak u uspješniju i bolju 2014 godinu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Previous Post
«
Website Apps