HVALA NA VJERNOSTI !

5. siječnja 2014.

Godišnji prometa Baranja.hr

Dragi čitatelji portala Baranja.hr

Sa veseljem Vas želimo upoznati sa podatcima  o gledanosti portala za prošlu godinu. Zamišljen kao informativni, zabavni ali i obrazovni internet prostor, portal baranja.hr okupio je na jednom mjestu  sve zaljubljenike u ovaj prelijepi dio Hrvatske.baranja_hr

Politički neopterećeni,  financijski samostalni ,bez nacionalnih, vjerskih i ideoloških utega, pokušali smo korisnicima iz Baranje približiti svakodnevna događanja, a kod korisnika diljem Hrvatske i šire pobuditi interes i zanimanje za najljepšu  Hrvatsku regiju.

I evo, nakon godinu dana rada, sa ponosom se možemo pohvaliti da smo uspjeli, pa je tako stranica baranja.hr zabilježila preko milijun pregleda stranice  i 6 milijuna klikova na samoj stranici,što je postignuto prvenstveno zahvaljujući  Vama koji ste nas kontaktirali i aktivno učestvovali u kreiranju sadržaja stranice.

Zato vas pozivamo da i dalje nastavite javljati što vam se sviđa, čime se ponosite, što volite, što treba vidjeti i upoznati u Baranji, podsjetite nas na zaboravljene priče,legende,tradiciju, na vjerske običaje i slično.Pohvalite nam dobre ljude,podsjetite na dobra djela-učinjena ali i ona koja treba učiniti.

 Dajte nam “štofa” da pišemo o Baranji, da se hvalimo njenim stanovnicima, dajte da predstavimo Baranju kako zaslužuje: najljepšom regijom Hrvatske.hvala_zps1fd39356

 Vaša baranja.hr

 

 

 

 

 

Website Apps