RICARDO KUPIO BELJETRANS

5. veljače 2014.

Tvrtka Belje, iz sastava koncerna Agrokor, objavila je  da je tvrtki Ricardo iz Darde prodala Beljetrans, profitni centar za prijevoz roba, a vrijednost transakcije je šest milijuna eura. Novi vlasnik Beljetransa, tvrtka Ricardo ovime postaje najveći cestovni prijevoznik u Hrvatskoj, ali i široj regijiindeksirajyyy

Belje je danas u Dardi s prijevozničkom tvrtkom Ricardo potpisalo kupoprodajni ugovor o preuzimanju poslovanja Beljetransa, profitnog centra za prijevoz roba u sastavu Belja, a s ciljem konsolidacije i optimalizacije procesa u cestovnom prijevozu roba, priopćeno je iz Belja. Ricardo nastavlja i kontinuitet poslovanja s Beljem, ali i ostalim članicama Agrokor koncerna.
Prenosi se i izjava predsjednika Uprave Ricarda Milana Vrdoljaka da ta tvrtka ovim okrupnjavanjem diže razinu i kvalitetu svojih usluga te potvrđuje stratešku odluku o usmjeravanju svog poslovanja na skladištenje, transport i distribuciju. “Upravo će preuzimanje modernog Beljetransovog voznog parka omogućiti veću konkuretnost tvrtke Ricardo u svim segmentima cestovnog prijevoza”, rekao je Vrdoljak.indeksirajDDD
Prema riječima predsjednika Uprave Belja Gorana Pajnića, upravo je Ricardo, kao lokalna tvrtka sa sjedištem u Dardi, najbolji mogući partner za buduću suradnju u segmentu cestovnog prijevoza jer će znanjem i iskustvom u prijevozništvu dodatno unaprijediti prijevoznički biznis i podići konkurentnost.
“Belje nastavlja sa svojim razvojnim planovima u segmentu poljoprivrede, što potvrđuje i novi staklenik za uzgoj rajčice otvoren prije desetak dana”, najavljuje Pajnić.

Radio Osijek/Hina

Website Apps