Marina Pein s trenerom Antunom Šikićem
Foto: CTK Čeminac

ČEMINAC – Učenica 7. razreda OŠ Čeminac, Marina Pein, članica CTK Čeminac, osvojila je prvo mjesto u juniorskoj kategoriji na međunarodnom natjecanju zrakoplovnih modelara Indoor Open Zrenjanin. Uspjeh je to veći što je postignut u konkurenciji 41 natjecatelja iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Srbije.

– Marina je osvojila prvo mjesto u kategoriji F1N-150 dvoranski modeli, raspona krila 150 milimetara, koji se startaju pomoću gumice – kaže njezin trener Antun Šikić, naglašavajući kako je ponosan i na činjenicu što je Marina u ukupnom poretku, u koji su uvršteni i seniorski rezultati, završila na petom mjestu, a od brončane medalje dijelila ju je samo nijansa. Zadovoljan je i uspjehom njezinih klupskih kolegica i kolega. Ljiljana Vidić, naime, osvojila je 7. mjesto, Martina Bertalan 9., Marko Čiček 14., Matea Rešetar 15. a Sara Bijelčević 19.

– To je mlada ekipa, puna želje za uspjehom, koji mogu potvrditi već danas u Ludbregu, gdje će biti održano posljednje polusezonsko natjecanje – podvlači Šikić, objašnjavajući kako se, osim četiri međunarodna Indoora, tijekom godine održava i sedam natjecanja u okviru Kupa Hrvatske (u koji pripada i ludbreški susret).

Čeminčani odlično stoje u Kupu Hrvatske, gdje im se, ukupno gledajući, u konačnici smiješi postolje.

Inače, u redovima CTK Čeminac važnu ulogu igra i mladi Marko Čiček, koji je državni reprezentativac u kategoriji F1B slobodnoletećih modela na pogon gumom. Postoji velika mogućnost njegova nastupa na predstojećem svjetskom prvenstvu u Rumunjskoj, a reprezentativni status trebao bi potvrditi u srpnju, na natjecanju u “domaćem dvorištu”, na pisti između Karanca i Kozarca. I. Getto

Previous Post
«
Next Post
»
Website Apps