ĐORĐE BALAŠEVIĆ U OSIJEKU

26. kolovoza 2014.

 

Novosadski kantautor Đorđe Balašević 13.rujna planira  “tamburama preprečiti put” svima koji se toga dana zateknu naTrgu sv.Trojstva u Osječkoj Tvrđi.

 

Da pojasnimo ! Omiljeni novosadski kantautor održat će veliki koncert na otvorenom  u Osijeku, na Trgu svetog Trojstva .Zaslugom agencije” Luminis” iz Osijeka koja je preuzela zahtjevnu organizaciju koncerta, menanđment Đorđa Balaševića pristao je na koncert u Osijeku, i to po prvi put nakon zagrebačkog koncerta  kada su čak četiri puta napunili koncertnu dvoranu “Vatroslav Lisinski”.

Osječki koncert zamišljen je kao multikulturalni događaj na najvišoj regionalnoj razini, te je kao takav i podrška inicijativi kandidature Osijeka  za Europsku prijestolnicu kulture za 2020 godinu.

Tako će se po prvi puta prekrasna gradska  jezgra stare Tvrđe iskoristiti kao pozornica za nastup ovog vrhunskog muzičara, a svakako treba napomenuti da je priliku da učestvuje na koncertu dobilo i nekoliko naših sugrađana koji će pokušati što vjernije dočarati tradiciju korza pri izvedbi  popularne pjesme” Ljerka”

Interes za koncert je izuzetno velik te smo od organizatora , agencije” Luminis” dobili informaciju da su posljednje količine karata puštene u prodaju te da se mogu kupiti u prostorijama agencije “Luminis Županijska 1 Osijek, putem sustava Eventim te Tisak media centrima i Tisak kioscima po cijeni od 150,00 kuna. Isto tako , po prvi puta ponuđene su posebne obiteljske ulaznice”Neki novi klinci” ulaznice koje će vrijediti za jednu odraslu osobu i jedno dijete do 12 godina starosti, koji će po cijeni od 200,00 kuna koncert moći pratiti iz posebnog Family pita  koji će biti postavljen ispres same pozornice .

Organizator, agencija “Luminis ” u želji da se osigura od “kišnih” problema, osigurala je i zamjenski prostor za održavanje koncerta, te će tako u slučaju kiše koncert ipak biti održan i to u nastavno-sportskoj dvoranio Gradski vrt.

Baranja.hr/I.A.

Website Apps