Dana u 2014 godini svakim danom je sve manje, te su pripreme za doček Nove, 2015 u završnoj fazi. U Baranji će i ove godine biti organiziranih dočeka ali sa sigurnošću možemo reći da od onoga koji tradicionalno organizira restoran Piroš Čizma iz Suze očekujemo najviše.
Preuzimanjem Piroš Čizme od strane vrhunskog kuhara sa međunarodnim stažem Roberta Pinta, ponuda je u ovom restoranu temeljena na domaćim baranjskim namirnicama “upakiranim” u moderni kulinarski izričaj.
Kvaliteta restorana podignuta je na takvu razinu da je nakon samo godinu dana od preuzimanja ušao u vodič „Najbolji hrvatski restorani“.
Sve navedeno kao i dosadašnje proslave rezultirale su povećanim interesom za doček u ovom restoranu, pa je tako “ugurano” još nekoliko stolova, te omogućeno svima onima koji su izbor mjesta za proslavu ostavili za zadnje da ipak ne ostanu kod kuće, već se pridruže.
Ovogodišnji doček Nove Godine biti će u Piroš Čizmi obilježen izuzetnom gala večerom, pa će tako biti ponuđeno
PIĆE DOBRODOŠLICE: DOMAĆE RAKIJE, LIKERI, AMARO
JUHA
KREM JUHA OD BATATA, TIKVICA I BOSILJKA S AROMATIČNIM PREPEČENCIMA
GLAVNA JELA S PRILOGOM
FILET SOMA U PIKANTNOM UMAKU S GLJIVAMA, DOMAĆE TIJESTO SA SVJEŽIM SIROM
PEČENA PATKA U UMAKU OD GRAŠEVINE I SUHIH ŠLJIVA, NABUJAK OD KESTENA
DIVLJAČ U UMAKU OD ZWEIGELTA SA BOROVNICAMA, NOKLICE OD BUNDEVE
DESERT NOVOGODIŠNJA FANTAZIJA
PARFAIT OD ORAHA I RUMA, MOUSSE OD BIJELE ČOKOLADE I ROGAČA
NA ZRCALU OD NARANČE
PJENUŠAC U PONOĆ
IZA PONOĆI ZA USPJEŠNU NOVU GODINU
TRADICIONALNO BARANJSKO GRAH VARIVO S KOBASICOM
MUZIKA U ŽIVO
Iva Arači / Baranja.hr