MOTORI NA ZELENOM OTOKU

6. kolovoza 2015.

I ovoga ljeta Baranja će ugostiti veliki broj motorista kako iz Hrvatske tako i iz susjednih zemalja. Moto klub “Island Pirates” već 15. godina organizira okupljanje motorista na  batinskom Zelenom Otoku. Ovogodišnje okupljanje počinje 6. kolovoza a susret motociklista trajati će sve do 9. kolovoza.

McPirates_02_19

Od četvrtka  6. kolovoza očekuju se dolasci prvih motociklista koji će podizati šatore u moto kampu. Sam program ovogodišnjih moto susreta na Zelenom Otoku započinje istoga dana u 21 sat nastupom MR.Slave koji će zabaviti sve prisutne nastupom sa akustičnom gitarom, a u nastavku večeri predviđen je nastup “Unknown Pleasure”.

U petak se očekuje dolazak većeg broja motorista i popunjavanje moto kampa, a za večernju zabavu pobrinut će se “Unknown Pleasure”, “Rumproof” , “Nihil Chips” i ” Company”.

Moto21

Subota i nedelja centralni su dani okupljanja. Za subotu je predviđeno razgledanje pristiglih motora, razna takmičenja ( spretnosti u vožnji motora, izborom “najglasnijeg” motora i “najžednijeg” motoriste- takmičenje u ispisanju piva). U 17 sati počinje defile pristiglih motora koji  svake godine, kako brojem učesnika tako i raznolikošću motora privlači veliku pažnju.

Večernji nastup otvoriti će “Bleid Leid” i “The Garden” a za 23 sata predviđen je nastup “Atomskog Skloništa”. Program se nastavlja pa će tako poslije ponoći nastupiti “Baswing” a sve će zasigurno dodatno zagrijati i kasnonoćni nastup erotskih plesačica koje će “užariti “vruće nedeljno jutro .

McPirates_02_30

Svi ljubitelji motora  doći će ” na svoje”, ali i svi ostali , željni  malo “žešće ” zabave  zasigurno će je pronaći ovih dana na Zelenom Otoku  kraj Batine.

I.Lovaković /baranja.hr

 

 

Website Apps