NEDELJNI DORUČAK

17. rujna 2015.

Prikaz slikovne datoteke Kotrljanerski doručak 1.png

Udruga za rekreativni biciklizam ‘Kotrljaneri’ po drugi puta organizira biciklijadu pod nazivom “2 Kotrljanerski doručak” u nedjelju 20. rujna. Kotrljanerski doručak zamišljen je kao druženje članova Udruge ali i svih ostalih zaljubljenika u biciklizam i ljepote baranjske prirode.

Okupljanje sudionika je u 7,45 sati na lijevoj obali rijeke Drave kod “Katakombi”. Nakon kratkog druženja s Farmaciom i podjele Multipower čokoladica sudionicima, puni energije i dobre volje biciklisti kreću u organiziranoj koloni, bez pratnje policije i crvenoga križa, prema Kopačevu. U cafe baru “Lopoč” planirana je pauza od 30 minuta i kava u Caffre baru Lopoč. Vožnja se nastavlja dalje prema dvorcu Tikveš gdje će bidone napuniti Farmacia i Multipower. Nakon pauze od 20 minuta vožnja se nastavlja preko Sokolovca, Jasenovca, Grabovca do Luga, gdje sve sudionike u hotelu “Lug” čeka slavonsko/baranjski doručak (slanina, kruh i paprika).

unnamed

Ukupna dužina trase je oko 45 km, brzina vožnje 25 km/h, povratak iz Luga nije uključen u organizaciju.

Kotrljaneri pozivaju sve zainteresirane ljubitelje biciklizma da im se pridruže uz podsjetnik kako bicikli trebaju biti tehnički ispravni uz korištenje zaštitne kacige.

Iva Arači/baranja.hr

Website Apps