joksimovic-zeljko

 

U petak 02. listopada u ŠD „Gradski vrt“ u Osijeku nastupit će jedan od najpopularnijih regionalnih pjevača – Željko Joksimović. Veliki koncert pod nazivom “Nije ljubav stvar” bit će prilika za promociju novih hitova, ali i na podsjećanje na starije uratke ovog iznimno popularnog izvođača.

Fantastičan interes za dugoočekivani koncert ovog popularnog, akademski obrazovanog glazbenika, zvijezde X Factor Adrije, koji svira čak 11 instrumenata, potvrda je kvalitetnog i uspješnog rada proteklih godina u kojima se Željko Joksimović s pravom nametnuo kao iznimno dobar pjevač, multiinstrumentalist, skladatelj, aranžer i TV voditelj.

Nagrađivan je višestruko za glazbu za kazališne predstave, skladao je filmsku glazbu za film „Ivkova slava“, ostvario je uspješne duete s Dinom Merlinom (“Supermen”), Tonijem Cetinskim („Zabluda“), Harisom Džinovićem (“Šta će meni više od toga”), a njegove pjesme “Čija si” i  “Nesanica” (izvođač  Toše Proeski) te  “Miljacka” (izvođač Halid Bešlić) ostat će zauvijek hitovi ovih područja.

Brojni hitovi Željka Joksimovića poput „Nije ljubav stvar”, „Drska ženo plava“, „Lane moje”, „Lejla”, „Leđa o leđa”, „Michelle”, zasigurno će „zapaliti“ brojnu publiku u osječkoj dvorani koja ga s nestrpljenjem očekuje.

Koncert počinje u 20:00h.

Zlatni sponzor: Mesnice Ravlić (sudjelujte u nagradnoj igri 55 godina s Vama…izvlačenje dobitnika prije koncerta)

Generali pokrovitelj: Osječko

Cijene ulaznica:

100,00 kn od 01.07.- 31.08.

120,00 kn od 01.09 -01.10.
140,00 kn na dan koncerta

FAN PIT140,00 kn (kiosci Tiska, Hotel Waldinger i Entrio sustav)

VIP150,00 kn (kiosci Tiska, Hotel Waldinger i Entrio sustav)

Prodajna mjesta:

Osijek: Hotel Waldinger, Lounge bar Waldinger (Portanova), Caffe bar Dvorac (Mačkamama), Caffe bar Viva (kod bolnice)

Donji Miholjac: ured Turističke zajednice

Slavonski Brod: Brod-turist

Slatina: ured Turističke zajednice

Valpovo: Caffe bar Remus

Vukovar: Hotel Lav

Županja: Caffe bar Urban

ostala mjesta u RH: kiosci Tiska, Petrol benzinske crpke, mjenjačnice Exchange offices (npr. Billa, Kaufland, Avenue Mall…), Daily news (Kaufland), Eventim sustav
BiH, SRB, H: Eventim sustav

Online ulaznice: www.entrio.hr

Website Apps