Advent u Baranji bliži se svome kraju. Sva dosadašnja događanja u potpunosti su ispunila očekivanja , pa su  Karanac,Beli Manastir,Darda i Kneževi Vinogradi  ostali u lijepom sjećanju po adventskim proslavama.

Završnica cjelokupne manifestacije predviđena je za 20. prosinac i biti će održana u Belom Manastiru sa početkom u 17,00 sati.
Očekuje vas iznimno bogat i zanimljiv program, nastupi HKUD-a Beli Manastir, Župnog zbora Sv. Martin, SKOK kluba i Gimnastičkog kluba Beli Manastir. Ne propustite ni nastupe Umjetničke škole Beli Manastir, glazbenog sastava Trilium te modnu reviju simpatičnih Mravaca Znalaca i njihov Mravomraz.
Neizostavan dio Adventa u Baranji je i veliki božićni sajam gdje vas očekuje oko 40 izlagača raznih delicija i tradicijskih proizvoda, zato dođite i uživajte u slasnim medenjacima, kuhanom vinu te božićnim palačinkama i prepustite se neponovljivoj božićnoj atmosferi.

Slikovni rezultat za advent u baranji

Čaroliju predbožićnog ugođaja upotpunite romantičnim poljupcem ispod imele i vožnjom kočijom, ili  i vi pošaljite božićnu želju u nebo.

Za sve prisutne pripremljeno je i  veliko božićno iznenađenje koje ćete otkriti ako odlučite posjetiti ovogodišnju završnu večer Adventa u Baranji.

Iva Arači/baranja.hr

Website Apps