HLADNO PIVO U OSIJEKU

13. veljače 2016.

 

“Hladno pivo Tour – Dani zatvorenih vrata” u Osijeku i Slavonskom Brodu

Jedan od najpoznatijih hrvatskih i regionalnih rock bandova „Hladno pivo“, predstavit će svoj novi album „Dani zatvorenih vrata“ u Osijeku i Slavonskom Brodu

Osijek, 12. veljače 2016. – Sezona koncerata u punom je jeku, a svoje datume u kalendare koncertnih događanja upisuje i Hladno pivo. Na „Danima zatvorenih vrata“, vrata dvorana bit će širom otvorena za sve ljubitelje Hladnog piva, dobre svirke i zabave.
Koncert u Osijeku održat će se u Kinu Europa u petak, 11. ožujka, a u Slavonskom Brodu u dvorani Brod u subotu, 12. ožujka 2016.

Prije navedenih koncerata, dečki iz Hladnog pivo nastupit će 26. veljače u beogradskoj Hali sportova za koju organizatori najavljuju da će uskoro biti rasprodana, a nakon Slavonije čeka ih uzavrela Dalmacija i koncert u Zadru.

„Drago  nam je što ćemo zasvirati opet po Slavoniji, a potom i u Zadru gdje nas već dugo nije bilo. Prošle smo  godine svirali većinom velike festivale na kojima smo ograničeni s vremenom, a sada ćemo konačno moći predstaviti novi album, ali i sve drugo što smo radili od Džinovskog naovamo. Kao što smo dosad radili, ugostit ćemo na svakom od koncerata „domaće snage“, predgrupu koja će imati priliku zasvirati prije nas i počastiti nas dobrom svirkom. Svi ste pozvani na ugodno žestoko, kulturno i milozvučno druženje, samo ponesite osmijeh i  cipele za ples“, izjavio je Mile Kekin povodom koncerata.

Uz koncertne obaveze koje ih trenutačno okupiraju, Hladno pivo uključilo se i u jednu poticajnu kampanju.

Veljača je mjesec kada se obilježava Dan sigurnijeg Interneta, pa je tako Centar za sigurniji Internet iz Osijeka organizirao kampanju kojom žele osvijesti ponašanje mladih na Internetu i potaknuti zaustavljanje govora mržnje kojem danas sve češće svjedočimo. Aktualni singl Hladnog piva, pjesma „Lijepa riječ“ poslužila je kao glazbena kulisa i idejni cilj te kampanje pa je tako napravljen video uz hashtag #lijepariječ gdje se sve korisnike Interneta poziva da umjesto govora mržnje koriste lijepe riječi u komunikaciji na Internetu.
Promotivni video kampanje možete pogledati ovdje – https://www.youtube.com/watch?v=hUvX3YiFqWg

Prodajna mjesta za koncert u Osijeku:

Osijek
Lounge bar Waldinger (Portanova), Caffe bar Viva (kod bolnice), Caffe bar Dvorac (Mačkamama)

Website Apps