Nakon dugog vremenskog razdoblja u kojem je naša zemlja bila izostavljena, najprestižnije svjetsko natjecanje za izbor modela – Elite Model Look 2016. (EML) od ove godine dolazi u Hrvatsku.

 

Već 33 godine za redom, Elite organizira najprestižnije natjecanje modela u svijetu te tako nudi priliku tisućama mladića i djevojaka (između 14 i 22 godine) da ostvare svoj san i slijede put top modela kao što su Cindy  Crawford, Stephanie Seymour, Gisele Bundchen, Sigrid Agren i Constance Jablonski, a zahvaljujući Relatum  Model Managament agenciji ova jedinstvena prilika pružit će se hrvatskim curama i dečkima.

Eliteov tim posjetit će tijekom svibnja Zagreb, Split, Rijeku, Osijek, Zadar i Slavonski Brod, gdje će biti održani regionalni castinzi koji će pružiti priliku sudionicima da postanu dio renomiranog svjetskog natjecanja modela te dio najprestižnije svjetske model agencije Elite Model Management.

„Jako nam je drago da smo uspjeli u Hrvatsku dovesti ovo renomirano natjecanje. Pobjednici se neće birati samo po fotogeničnosti, osobnosti i prirodnoj ljepoti već i mogućnostima da odgovore na trenutne modne trendove.“, naglasio je Marko Lovrić, direktor Relatum Model Managamenta, koji je i sam niz godina uspješno koračao svjetskim modnim pistama.

EML Croatial 2016-portraits-press1

Na kraju hrvatske turneje bit će odabrano 40-ak ženskih i 40-ak muških natjecatelja koji će sudjelovati na nacionalnom castingu najavljenom za lipanj 2016. u Zagrebu. Natjecatelji po odabiru žirija Elite Model Look-a, njih 8 ženskih i 8 muških, potom će biti pozvani da sudjeluju na finalnom nacionalnom natjecanju. Krajnji cilj im je zaslužiti mjesto na prestižnom svjetskom finalu zajedno s više od 50 mladića i djevojaka odabranih u više od 30
zemalja i osigurati dvogodišnji ugovor s agencijom Elite.

Kako bi sudjelovali na Elite Model Look natjecanju, prijavljeni moraju biti;

– Djevojke između 14 i 22 godine, visoke najmanje 172 cm

– Dečki između 14 i 22 godine visoki najmanje 183 cm

Svi koji se prijavljuju, a ukoliko su mlađi od 18 godina, moraju priložiti privolu roditelja ili skrbnika za sudjelovanje. Djevojke bi trebale biti minimalno našminkane u odjeći koja pokazuje cijelu figuru, kao što su tajice, uske traperice i obična majica. Dečki bi također trebali nositi odjeću koja pokazuje cijelu figuru kao što su obična majica i uske  traperice te biti bez kape.

Regionalni castinzi Elite Model Looka u Hrvatskoj kreću u svibnju 2016. u većim gradovima te se već sada, na osnovu dosadašnjih prijava putem internetske stranice, može pretpostaviti kako će isti pobuditi veliki interes te ponuditi niz zanimljivih sadržaja.

Agencija Relatum Model Management, sa sjedištem u Zagrebu, nositelj je licence za Elite Model Look 2016. Croatia te surađuje sa svjetskim i vodećim modnim agencijama (Milano, London, Paris, NY, Istanbul, Hamburg, Azija…) i zastupa modele iz mnogih zemalja Europe, Azije i Amerike, a jedina je modeling agencija iz ovog djela regije objavljena na prestižnom Models.com-u    http://models.com/agency/relatum-models

 

Website Apps