Beli Manastir – Ukoliko ste mislili da su vas ove godine zaboravili varate se. SKOK KLUB – športska rekreacija i ples i ove vas godine poziva na Dane otvorenih vrata 2016. od 23. do 27. svibnja. Od  sutra, 23. svibnja pa sve do srijede 25. svibnja posjetite ih u SKOK KLUB u svim redovitim terminima treninga i vježbajte posve besplatno. Detaljan popis rekreacijskih programa i termina treninga potražite na Facebook stranici SKOK KLUB – športska rekreacija i ples.

Zatim u četvrtak 26. svibnja sa SKOK-om imate priliku petu godinu zaredom sudjelovati u akciji Prehodajmo srce Baranje.I ove godine prošetajte preko Banovog brda, sa startnim mjestom na SRC Bazeni Beli Manastir (u 9:30 h), ali ovoga puta završnim ciljem na Bazenima u Kneževim Vinogradima (oko 13 h). Ukoliko pak niste raspoloženi za šetanje, svakako dođite na suljoške bazene i sudjelujte u rekreacijskom i zabavnom programu koji za vas pripremaju SKOK KLUB i Gimnastičko društvo Beli Manastir (u 14 h).

13249502_10208917394312699_1278566594_n

Dani otvorenih vrata zaključuju se u petak 27. svibnja također već tradicionalnim Full Body Workoutom.Program u petak započinje u Nastavno-športskoj dvorani Beli Manastir sa ŠPORTSKOM IGRAONICOM ZA DJECU koja počinje u 17:30 h. Potom u 18:30 h imate priliku sudjelovati u FULL BODY WORKOUT-u, funkcionalnom treningu za odrasle, a sve zajedno završava u latinoameričkim plesnim ritmovima sa ZUMBA® FITNESS MASTER CLASS-om u 19:30 h.

Detalje i novosti o svim događanjima pronađite na Facebook stranicama i događajima čije se poveznice nalaze i u ovome tekstu. Pridružite se SKOK KLUBU u brojnim rekreacijskim sadržajima koje su vrijedni članovi kluba pripremili za vas i učinite nešto dobro za sebe i svoje zdravlje, a pritom se odlično zabavite!

 

 

Website Apps