GATOR FEST

4. lipnja 2016.

Beli Manastir- I ove godine u organizaciji TZ Baranje u suradnji s Općinom Kneževi Vinogradi organizira Gator Fest- festival dobrog vina, koje će se održati 10. u 11.06.2016. godine.

U petak 10.06., u vremenu od 11 h do 19 h na SRC Kneževi Vinogradi kušajte vina koja su sudjelovala na međunarodnom ocjenjivanju vina, održanog 21. svibnja u sklopu ovog festivala. Isti taj petak, s početkom u 20 h na spomeniku u Batini, ispred caffe wine bara Barrique opustite se uz najljepši pogled na Dunav, na dekicama uz svijeće, jazz glazbu i naravnu kapljicu vrhunskog vina.

indeksiraj

U subotu 11.06. po prvi put u Baranji sudjelujte u programu Wine & walk. Staza duga 12 km provest će vas baranjskom planinom kroz nepregledne vinograde, polja, šume i surduke, a sve uz degustaciju vrhunskih baranjskih vina. Na svom putu, svi prijavljeni će na svaka 2 km pronaći vinara koji će ih dočekati sa svojim vinom, vodom, nekom baranjskom delicijom te odličnim raspoloženjem.

Svi zainteresirani za Wine & walk mogu se prijaviti na www.tzbaranje.hr  do srijede 8.06.2016.

12

Nastavak programa slijedi isti dan u katoličkom surduku u Zmajevcu i to od 18h kada vinari  otvaraju vrata svojih gatora. Vinski podrumi, sajam domaćih proizvoda, performans oživljavanja legende o Crvenoj Marti, iznenađenja za djecu, raznovrsna gastro ponuda i jedinstven ambijent više su nego dobar razlog da se zaputite u Baranju.

Ako vas još nismo zainteresirali, u nastavku večeri vas pozivamo na koncert Nene Belana da saznate koje je njegovo“Vino noći“. Nakon koncerta zabave se nastavljaju gatorima, a sve ponude pogledajte na Facebook stranici GatorFest.

 

GatorFest-program

Website Apps