Osmi kamion za odvoz otpada nedavno je obogatio vozni park belomanastirske Baranjske čistoće, čime se ova tvrtka polako svrstava među bolje opremljene u ovoj branši na području Osječko-baranjske županije, pa i šire. Kako ističe Damir Paulić, direktor Baranjske čistoće, riječ je o petom sličnom kamionu, kojemu treba dodati još tri s podizačima kontejnera.

Najvažnija u cijeloj priči je cijena vozila i ostale pogodnosti koje smo dobili. Za njega smo izdvojili 1,2 milijuna kuna, što je gotovo pola milijuna kuna manje nego što je koštao posljednji sličan kamion nabavljen za tvrtku, te isto toliko manje od cijene sličnih vozila na tržištu. Uz to, dobili smo trogodišnje jamstvo, te mogućnost isporuke zamjenskog vozila – objašnjava Paulić, tvrdeći kako je, uz sve, otvorena mogućnost proširenja suradnje s tvrtkom Tehnix iz međimurskog Donjeg Kraljevca, globalne ekološke kompanije, poznatog proizvođača komunalne opreme.

------2 color

Budući da su njihova vozila, odnosno komunalna oprema, itekako prisutna u ovom dijelu Hrvatske, želja nam je da naši djelatnici završe obuku u Donjem Kraljevcu te u njihovoj potencijalnoj ispostavi u Belom Manastiru obavljaju razne vrste servisa kako bi popravci i redovita održavanja vozila i strojeva bili što prije gotovi te kako Tehnixovi majstori ne bi morali dolaziti kod nas – objašnjava Paulić. O suradnji s Baranjskom čistoćom, ali i ostalim komunalnim pogonima u Slavoniji i Baranji, pohvalno se izražava i Vladimir Balent, voditelj komercijalnih poslova Tehnixa.
– Već godinama surađujemo s Baranjskom čistoćom i sličnim tvrtkama u Slavoniji i Baranji i zbog komunalnih strojeva proizvedenih u našoj tvrtci i, primjerice, gradnje i stavljanja u funkciju reciklažnih dvorišta, ali i brojnih drugih projekata – kaže Balent dodajući kako su nove mogućnosti suradnje otvorene i zbog najave novih natječaja Fonda za zaštitu okoliša…

Ivica Getto
Website Apps